Sint op de koffie

Nog even en dan is de Sinterklaastijd weer aangebroken. Dit betekent pepernoten in bureaulaatjes, af en toe een beker chocolademelk in plaats van koffie en heel misschien ook nog een letter op 5 december...

Maar waarom zou Sinterklaas niet zelf langskomen op de koffie, het teamoverleg of de personeelsvergadering rond 5 december? Ludiek regelt dit graag voor u!

Sint brengt uw boodschap anders
De Sint van Ludiek kan u helpen om het eens op een andere manier ergens over te hebben. U zorgt dat iedereen bij elkaar is op het moment dat hij komt. Als hij binnenkomt zullen er eerst uiteraard wat liedjes gezongen moeten worden. Maar het belangrijkst wat hij komt doen is het brengen van een boodschap in de vorm van een (door u aangeleverd) gedicht of verhaal.

Hij gaat goed voorbereid op pad
Deze (hulp) Sinterklaas is speciaal voor volwassenen. Hij kan het met humor en respect ook echt ergens over hebben. Om dit goed te kunnen doen, wil hij graag vooraf contact hebben via mail of telefoon om bijgepraat te worden over de aard van de organisatie en eventuele gevoeligheden. Ludiek kan dan ook meedenken over de inzet van de Sint. Het bezoek van de Sint zal ongeveer een half uur duren.

Meer informatie of boeken?
Rechts kunt u, via de afbeelding, door linken naar een filmpje van de Sint, waarin hij zichzelf uitnodigt. Hebt u interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheid van een bezoek van Sint aan uw organisatie of instelling? Neem dan contact op met Hielke Ploeg via info@ludiek.net, of 06-22144249